Προσθήκη εικόνων, φωτογραφιών στο φόρουμ wiki

Αυτή η δημοσίευση είναι τύπου wiki, σημαίνει οτι οποιοσδήποτε χρήστης του φόρουμ μπορεί να κάνει διορθώσεις ή και προσθήκες.

Είναι πολύ εύκολο πια να προσθέσει κάποιος φωτογραφίες στο φόρουμ χωρίς κάποια τρίτη υπηρεσία αλλά κατευθείαν στο φόρουμ, οι φωτογραφίες που επιλέγει ο χρήστης αποθηκεύονται/φιλοξενουνται στο server του φόρουμ και σερβίρονται απο το φόρουμ.
Το ενδιαφέρον είναι οτι αν κάποιος προσθέσει μια φωτογραφία μέσω μιας τρίτης υπηρεσίας πχ imgur ή postimg.cc τότε το φόρουμ το καταλαβαίνει και αποθηκεύει την εικόνα στο server και αλλάζει τον σύνδεσμο με ενα του σέρβερ, αυτό γίνεται ωστε να μην υπαρχουν broken links αργότερα πχ οι εικόνες σβήνονται απο το postimg.cc μετα απο καποιους μήνες και υπαρχουν κενά στο φόρουμ.

Ο τρόπος που μπορεί κάποιος να προσθέσει εικόνες στο φόρουμ είναι να πατήσει στο 7ο εικονίδιο.

how-to-upload-picture

Στο δεξί πλαίσιο υπάρχει απευθείας προεπισκόπηση τι γράφουμε.

1 Like

αυτο ναι ειναι μεγαλη ευκολια για τους χρηστες!

και ενα βιντεο οθονης για το πως γινεται.

@MetFM Αυτό το τόπικ ειναι wiki δηλαδή κάτι σαν “οδηγός”, σημαίνει οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει edit στο πρώτο ποστ και να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι. Ο σκοπός είναι να είναι ενημερωμένος ο οδηγός :sunglasses: Δοκίμασε το με το βίντεο που έφτιαξες και πες πως σου φάνηκε :+1:

Screenshot%20from%202019-04-19%2009-04-15